Carxofes fregides amb fonoll

  • Eva Panto Lop

    Carxofes fregides amb salsa de fonoll.

    Avui us deixo una exquisida recepta amb dos dels productes estrelles de la temporada. Carxofes i fonoll collits pel Joan.

    Ingredients

    6 carxofes Farina 180 gr de fonoll 1 manat de alls tendres tendres 1 ceba 1/4 l de nata líquida Pebre negre Pebre vermell dolç 3 cullerades d’ametlles picades Gingebre ratllat Sal, Oli d’Oliva.

    Preparació

    1. Netejar les carxofes rebutjant les fulles externes. Tallar el cor amb en làmines molt fines. 2. Passar les carxofes tallades per una mica de farina i fregir-les en oli calent fins que quedin cruixents. 3. Posar sobre paper absorbent I reservar-les. 4.Torrar les ametlles sense gens de greix I reservar-les. 5. En una mica d’oli, daurar el fonoll, els alls tendres i la ceba tendra. Afegir una mica de pebre, el gingebre i sal. 6. Incorporar la nata i coure-ho. A meitat de cocció afegir part de les ametlles torrades i una mica de pebre vermell. Triturar-ho tot 7. Servir les carxofes amb una mica de sal Maldon per damunt i acompanyades de la salsa a la que haurem afegit la resta de les ametlles

     

      

 

,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>